Släktforskning, från Teet & Bure till Holmström, Söderberg

 

 

Släktforskningsbloggen

Magnus Holmström

Tom yta för framtida projekt. Här kommer det att redovisas ett helt annat släktträd så småning om. I min släktforskningsblogg hittar du information om de senaste uppdateringarna av släktforskningsdatat, händelser som är värda att skriva lite extra om, historiska händelser och min nuvarande hembyggd samt mina förfäders hembyggd. Det är jag som administrerar den här sidan. till vardags arbetar jag med att bla sälja fiskeutrustning via Internet mm Jag har släktforskat av och till sedan 1991. Det finns ca 1500 individer i mitt register. Egentligen borde det vara många fler men eftersom att jag är femmänning med mig själv så har antalet individer reducerats ganska rejält.

Läs om släkter som Holmström, Söderberg, Dynesius, Stenklyft, Bure, Teet, mfl Här hittar du, för utom bönder och torpare, även präster, båtsmän, kyrkvaktmästare och häradsmän. De flesta individerna i den här släktforskningen kommer från trakterna runt Själevad, Sidensjö och Nätra.

 

Båtsmän, präster, häradsmän, bönder och torpare i en salig blandning. De flesta härstammar från trakterna av Nätra, Sidensjö och Själevad.
När det gäller Bure och Teet så får man inte ta det för sanning så som det redovisas här. Det finns ett visst behov av att granska källorna minst en gång till.

Om du vill komma i kontakt med mig så går det bra att skicka ett mail till magnus@bluemolly.se